Pages

yummy2...sdapnyew..prasan!!hahaha..td tah npa tetiba aku rsa nk mkn pancake padahal aku xpnh bt pn..jgn tertipu pix kt atas nih aku copy sj sb aku mls nk snap pancake aku yg lbih cun dr nih.ha smbong blk,bla aku rsa lpr aku pn tingat 1 buku respi mak aku msa aku tgk time rsa last year.dlm tuh ada respi pancake..apa lg smua bnda dh ada aku pn bt la..aku xtakot kalu xjd sb aku mmg suka cuba.jd aku tawakal sje la.dah smua bhan aku mix n putar then aku greng.pancake first aku hangus hitam sb aku bka api besar sgt.hahahah ciannya..xpa lah 2 bru yg prtma,kali ke 2 aku slow api tuh bru la jadik.huhu dgn pnuh sbr aku tggu akhirnya 5bjik pancake aku siap.wow,madu xda so aku letak susu..slupp!!mmg sdap woo..pndainya aku...xsia2 aku bt..hihihi..so sesapa yg nk respi sila tanya aku sb aku da pndai.now aku sng ati cOz aku da kekenyangn.
Sesema plak!! mls nk mnulis tp tgn nk bergerak jgk.
tensennya bila penyakit nih dtg.bkn nk merungut tp mmg merimaskan lor..eh xbaik aku merungut,tuhan bg skt sb nk uji..alhamdulillah...musim demam skrg nih,so apa nk bt tima jela.Ni gara2 kwn mak aku mai umah aku smlm bwk wabak.Aku ni mdh dpt sakit mcm 2,nmpak sgt lemah trok toi..hurmm..td pg g pendang 2x,mula2 g antar borang keja kt MDP then blk terjumpa ngn makcik kg aku lak.cian plak aku tgk dok tggu bas so aku tmpangkan..baiknya aku..hahaha..pahala skali skala awtnya.ptg kwn2 dtg umah lepak..syoq gak ley men ngn baby dpa,comei siot..aku suka bdk2..haa koi 7 cte cinta antara kita..best kowt..ari2 aku tgk,2 la kja org xda kja.Dok umah kja tgk tb,dh 2 nk tgk pe lg.Kol 8 mndi2 solat tiba msa buka laptop.apa lg fb la..byk komen gak mlm ni.ada kwn aku majok sb leteran aku.hahaha cian dya..aku lwk je pn nk amik ati.aku ingt aku srg je dmm..rpanya c aten pn dmm gak.dlm dmm2 pn 22 owg ni gler nk bli hair wigs.pilih pya plih,komen pya komen xbli2 pn..haha trok toi la..pas2 bka page aku,da 2 3 org oder baju..dh 2 aku bka plak blog,bila jari jemari ni tkan keyboard,d dendang dgn lagu jiwang (eh ni jwg ke?) makin rancak aku tulis.ermm ha lupa lak,td pg aku on fb dan aku termalu..knapa?sb smlm aku gegeh dok like dlm blog aku.so msok la dlm fb,nsb aten n spe tah bca..huhu malu o aku lau kwn2 tgk blog aku..yela,blog aku xlawa..hehe..k2 tido lu..dada..ops!! ngee..

Matlamat Tercapai

Alhamdulillah..stelah berpenat lelah,berhempas pulas,berguling sna cni akhirnya siap gak blog aku yg cun melecun.hahaha..sia2 sja aku amik IT kalo xreti bermain ngn coding sdgkan org yg xambik IT pn lebih terer pd aku.huh!! hurmm sesuai ngn tajok d ats 2..akhirnya tercapai gak matlamat aku.yela..aku pn tingin gak nk jd blogger.aku suka mrapu,apa aku rsa nk tulis aku tulis sj..sesapa yg bca that mean korunk pn mrapu cm aku.hahahahaha pdn muka!! smbil2 menulis or korunk yg membaca bole la layan lagu....wlaupun lagu aku jiwang sure sdp tawu.okeylah..moga2 korunk slalu okeh bila bca.Jgn lupa follow aku.